Du er landet på Skalstol.dk, det helt rigtige sted at finde Vitra skalstol. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Vitra skalstol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Miniature 3-Benet Skalstol – Vitra

Sidste produkt på vores liste er Miniature 3-Benet Skalstol – Vitra som vi har fundet til 2090,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Vitra Koncept Miniature 3-Benet Skalstol er en fin lille udgave, af den populære stol fra Vitra.
Den charmerende stol har en størrelse, der passer perfekt på en hylde i reolen eller på kommoden.
Miniaturestolen har en størrelse på 1:6 i forhol…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Vitra skalstol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Vitra skalstol:

Dyreste Vitra Skalstol på listen er Miniature 3-Benet Skalstol – Vitra fra Lampemesteren.dk med en pris på 2090.00. Billigste udvalgte Skalstol er Miniature 3-Benet Skalstol – Vitra som du kan købe for 2090.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Vitra Skalstol vi har fundet koster i gennemsnit 2090 kr.
Ovenstående Vitra Skalstol data og priser er hentet fra 1 butikker (Lampemesteren.dk). Alle Vitra Skalstol tilbud er opdateret i dag 17-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Skalstol guides:

Fandt du ikke det rigtige Skalstol blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skalstol: